Forside

Velkommen til ASK Teaterskole

På grunn av den spesielle situasjonen denne våren, må teaterskolen dessverre holde stengt til NaKuHel senteret, og skolene, har åpnet igjen.Høstens kurs legges ut rundt 15.06.

Gå til «Kurs» for påmelding og informasjon!

Forestillingen «Eventyrblanding» ble spilt i Multisalen  i Asker Kulturhus 03.05.19.  For flere bilder, se Nyheter.

ASK Teaterskole er en  privat teaterskole i Asker, etablert i august 2015. Kursene holdes i fine, store lokaler på NaKuHel senteret ved Semsvannet.

Alle gruppene, bortsett fra gruppe 5,  passer for både viderekommende og nybegynnere og tilpasses elevenes alder og nivå. Gruppe 5 er for elever med erfaring fra drama og teater. Det er 10% søskenmoderasjon for barn nummer to i samme familie, og 20 % søskenmoderasjon for barn nummer tre.

Vi legger vekt på:

• Samarbeid  og samspill.
  • Stemmebruk, kroppsspråk og kommunikasjon.
  • Å stimulere elevenes fantasi og innlevelsesevne.
  • Å utvikle hver elevs egen evne til å utrykke seg.
  • Opplevelser for alle av glede og mestring.
  • Å lære elevene grunnleggende teaterferdigheter, og utvikle disse.