Forside

Velkommen til ASK Teaterskole.

ASK Teaterskole er en  privat teaterskole i Asker, etablert i august 2015. Kursene holdes i fine, store lokaler på NaKuHel senteret ved Semsvannet.

Nå er påmeldingen for høstens kurs åpnet!

Gå til «Kurs» for påmelding og kursinformasjon!

For ytterligere informasjon, les her:

Teaterskolens forrige forestilling «Eventyrblanding» ble spilt i Multisalen  i Asker Kulturhus 03.05.19.  For flere bilder, se Nyheter.

Alle gruppene, bortsett fra gruppe 5,  passer for både viderekommende og nybegynnere og tilpasses elevenes alder og nivå. Gruppe 5 er for elever med erfaring fra drama og teater. Det er 10% søskenmoderasjon for barn nummer to i samme familie, og 20 % søskenmoderasjon for barn nummer tre.

Merk: Ved event. ny stenging av skolene høsten-20, vil teaterskolen også måtte stenge. Dette vil være «force majeure»; d.v.s. uforutsette hendelser utenfor vår kontroll, og på grunn av løpende utgifter, også i en slik situasjon, vil kursavgift ikke kunne tilbakebetales.

Vi legger vekt på:

• Samarbeid  og samspill.
  • Stemmebruk, kroppsspråk og kommunikasjon.
  • Å stimulere elevenes fantasi og innlevelsesevne.
  • Å utvikle hver elevs egen evne til å utrykke seg.
  • Opplevelser for alle av glede og mestring.
  • Å lære elevene grunnleggende teaterferdigheter, og utvikle disse.