Illustrasjon nettside

Vårens forestilling, «Østenfor sol, Vestenfor måne», ble spilt i Asker Kulturhus 4.5.18.

Bilder ligger under «Nyheter».

KURS Høst-18:

Sesongen starter i uke 35, f.o.m. 27.08.

Scroll ned på siden og trykk på ønsket kursnummer  for mer informasjon/påmelding.

Noen grupper er aldresblandet, d.v.s. at barn med litt ulik alder kan delta på samme kurs. Dette kan være givende for alle. De eldre får være forbilder og de yngre har andre barn å lære av og strekke seg etter. I tillegg kan barn i ulik alder inspirere hverandre fordi de løser  oppgaver forskjellig. Vi legger vekt på å gi elevene utfordringer på det nivået de er.

Kursene koster kr. 2000,- for et semester.

Vi følger skolens ferier, men avslutter hvert teaterskolesemester før skolen avslutter.

Før jul har vi en åpen undervisningstime. Før sommeren har vi en forestilling for familie og venner. Forestillingen tilpasses den enkelte aldersgruppe. Det er maks. 12 deltagere på kursene for de yngste elevene, for de eldre kan det være litt flere. elever pr. kurs.

• Alle kurs er i stort, egnet lokale på NaKuHel senteret nær Semsvannet.
  • Adresse : Semsveien 168

KURS HØST-18

Kurs Alder Dag Påmelding
Gruppe 1 Høst-18 6-8 år Mandager, 18:15-19:15 meld på
Kurset bygger videre på barnas naturlige lekeglede, og deres evne til rollelek.
Gruppe 3 Høst-18 9-10 år Tirsdag, 18:35-19:40 meld på
Vi legger vekt på å utvikle elevenes glede av teater og drama som utrykksform, og ønsker å styrke elevenes selvtillit, utrykksglede og samhold. Vi vil gi elevene utfordringer på det nivet de er.
Gruppe 4 Høst-18 12-15 år Torsdag, 19:00-20:10 meld på
Kurset vil utvikle elevenes teaterferdigheter, som stemmebruk, kroppsspråk og situasjonsforståelse. Vi legger vekt på å styrke elevenes selvtillit, utrykksglede og samhold. Kurset passer for både nybegynnere og viderekommende.
Gruppe 5 Høst-18 7-8 år Tirsdag, 17:30-18:30 meld på
Kurset bygger videre på barnas naturlige rollelek. Vi legger vekt på å styrke elevenes språkforståelse, selvtillit, utrykksglede og samhold.
Gruppe 7 Høst-18 9-11 år Torsdag, 17:45-18:45 meld på
Vi legger vekt på å utvikle elevenes glede av teater og drama som utrykksform. Vi ønsker å styrke elevenes selvtillit, utrykksglede og samhold. Vi vil gi elevene utfordringer på det nivået de er. Kurset passer for både nybegynnere og viderekommende.

Giro sendes på mail. Event. avbestilling av plass må gjøres på mail til Ask Teaterskole før kursstart.